Oncologia de la Municipal va avea, în sfârșit, lift  

Bolnavii de cancer internați la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal nu vor mai avea dificultăți să circule de la un etaj la altul!

Primăria Timișoara va reabilita clădirea de pe strada Victor Babeș în care funcționează unitatea sanitară, iar în proiect este prevăzut și să fie montat un lift.

Totul se va întâmpla însă de la anul. Astfel, în 2017 se vor începe lucrările de reabilitare a spațiului, care prevăd mai multe  operațiuni.

Vor fi lucrări de reabilitare la Clinica de Oncologie, lucrări la fațadă și se va amplasa un lift, căci acesta este principala problemă a clădirii și unii bolnavi au dificultăți în a urca pe scări. Valoarea contractului este de 750.000 lei, fără TVA„, a spus primarul Nicolae Robu.

Ultimele intervenții asupra clădirii în care acum funcționează Clinica de Oncologie de la Municipal s-au făcut în 2012, atunci când unitatea sanitară s-a și mutat aici dintr-o clădire retrocedată.

În total, în anul 2016, Primăria Timișoara a plătit 55 de milioane de lei pentru investiții în spitalele aflate în jurisdicția sa.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.