Hoții din buzunare din Timișoara, s-au reprofilat! Ce fură mai nou?

Hoții din buzunare din tramvaie, iși desfășoară ”activitatea” pe unde apucă! Ultimul atac, la-u dat o farmacie din centrul Timișoarei.

Mai exact, ieri în jurul orei 17.00, polițiștii locali s-au sesizat după ce vânzătoarea unei farmacii a inceput să strige că un bărbat a furat de pe un raft din incintă un pachet cadou cu produse cosmetice. Agenții locali au pornit în urmărirea suspectului pe care l-au prins la intersecția străzilor 20 Decembrie 1989 cu B-dul Mihai Eminescu. 

În urma identificării s-a stabilit că acesta este un tânăr de 23 de ani, din Timișoara, cunoscut ca făcând parte din categoria hoților de buzunare din mijloacele de transport în comun. 

Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.