Skip to main content

Îți cauți un job? Angajatorii din Timiș te așteaptă, mâine, la Bursa Locurilor de Muncă! Atenție, însă! Locația este una nouă

AJOFM Timiş organizează în luna mai, o nouă Bursă Locurilor de Muncă!

Evenimentul are loc mâine între orele 8 și 16.00, într-o locație nouă, și anume Centrul Regional de Afaceri Timişoara – Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22”

La nivelul Județului Timiș, Bursa Locurilor de Muncă este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – entităţi dedicate creşterii pieţei muncii şi facilitării accesului la oportunităţi în carieră. Bursa Locurilor de Muncă oferă oportunitatea unică de a aduce împreună candidaţi calificaţi şi angajatori din diverse domenii şi sectoare”, transmite AJOFM Timiș.

Astfel, indiferent dacă sunteţi în căutarea unei noi provocări profesionale sau doriţi să vă extindeţi echipa, puteți să exploataţi oportunităţile prezentate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.