Skip to main content

Banat Girls Comloșu Mare câștigă la Alexandria și își asigură prezența în stagiunea viitoare a Superligii

Banat Girls Comloșu Mare s-a impus cu 2-0 pe terenul lui CSM Alexandria în etapa a X-a a play-out-ului Superligii de fotbal feminin.

Partida a fost una echilibrată, primul gol al echipei noastre a venit după o jumătate de oră de joc și a fost înscris de căpitanul Melisa Șodinca, cea care a ajuns astfel la 11 goluri marcate în această stagiune.

Golul care a adus cele trei puncte echipei timișene a venit în repriza secundă, în minutul 70, când Rebeca Melack a semnat al doua reușită a sa în acest play-out, prima fiind tot în poarta Alexandriei.

În ultimele minute ale întâlnirii, centralul Anamaria Terteleac a acordat un  penalty gazdelor, însă portarul nostru Laura Vogt a apărat lovitura de la 11 metri și s-a încheiat 0-2.

Venind după un rezultat uimitor în Cupă cu Poli, încrederea noastra era la un nivel ridicat. Știam că dacă vom lua cele trei puncte, evităm retrogradarea. Toată echipa a jucat foarte bine, chiar ne-am dorit să câștigăm și mă bucur că am reușit să păstrez poarta intactă și să apăr acea lovitură de la 11 metri. Dar, în cele din urmă, Meli și Rebecca sunt cele care au înscris și ne-au adus victoria. Sunt foarte mandră de acest grup”, a spus după meci Laura Vogt.

Banat Girls: Laura Vogt – Bianka Granados, Nicol Dincă-Vuia, Amanda Lihv, Andrada Ungur, Elena Ruvila, Suzuho Yamasaki, Francesca Paige Frericks, Melisa Șodinca, Gabriela Ivăncescu(Ana Maria Popescu, min.75), Rebecca Melack.

Odată cu aceasta victorie Banat Girls Comloșu Mare ajunge la 30 de puncte și este sigură de locul al doilea în play-out. Până la finalul sezonului, formația timișeană va mai disputa două partide, acasă, în runda viitoare cu Gloria Bistrița, iar în ultima rundă vor juca în deplasare cu ACS Târgu Mureș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.