Skip to main content

Tragedie fără margini! O fată de 17 ani a murit pe loc, după ce maşina condusă de prietenul ei s-a răsturnat. Şoferul avea permis doar de o zi

Accident înfiorător azi-noapte, în apropiere de Timişoara, unde o maşină scăpată de sub control s-a răsturnat pe marginea drumului.

S-a întâmplat în jurul orei 01:00, în localitatea Beregsău Mare, iar impactul a fost devastator.

O fată de 17 ani, care era pasageră în autoturism, a fost aruncată la câţiva metri distanţă, iar echipele medicale care au ajuns de urgenţă la faţa locului nu au mai putut-o salva.

Şoferul a suferit mai multe leziuni şi traumatisme, dar a scăpat, ca prin minune, cu viaţă, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Acesta are 19 ani şi obţinuse permisul de conducere cu doar o zi înainte de tragedie, iar maşina o primise de la mam lui, ieri.

„Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59 A dinspre Timișoara înspre localitatea Beregsău Mare, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, în vârstă de 17 ani, pasageră în autoturism, precum și rănirea conducătorului auto, respectiv a tânărului de 19 ani”. Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmite IPJ Timiş.

Acum, poliţiştii încearcă să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.