Skip to main content

Începe procesul celor doi indivizi care au nenorocit în bătaie, un agent de pază de la o sală de jocuri de noroc!

Cei doi bărbaţi din Măguri, judeţul Timiş, care acuzaţi de tentativă de omor, după ce au bătut un agent de pază din Lugoj, au fost trimişi în judecată.

Agresiunea s-a petrecut în seara zilei de 26 iunie, când victima nu a permis accesul unui copil în sala de jocuri de noroc, la care era angajat, pe motiv că nu are vârsta majoratului.

Revoltat, băiatul a revenit cu câţiva prieteni, iar de aici până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas.

După câteva ore, agentul de pază a vrut să îşi ia revanşa şi a mers, însoţit de alţi bărbaţi, în satul Măguri, unde locuiau scandalagii.

CITEŞTE ŞI: Copil de doi ani, smuls din brațele mamei, de un necunoscut, în plină stradă! Trecătorii au sărit în ajutorul femeii

Aici însă, lucrurile au degenerat, iar agentul de pază, în vârstă de 30 de ani, a încasat o bătaie soră cu moartea.

A ajuns în comă la spital, iar cei care l-au agresat au fost prinşi de poliţişti, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru tentativă de omor.

“În fapt, s-a reținut că după ce anterior, în data de 25.09.2017, inculpatul V.M.-J.  a mai comis o faptă de tentativă de omor, în data de 23.06.2023, după orele 21:30, în satul Măguri din județul Timiș, împreună cu inculpatul V.I., cu ocazia unui conflict, cei doi inculpați ar fi lovit persoana vătămată cu o bâtă, cu intenția de a o ucide, provocându-i leziuni, fracturi multiple ale craniului și ale oaselor feței, care necesită 45 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața, iar prin acțiunile violente, văzute și de alți locuitori ai satului, cei doi inculpați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, tranmsite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Acum, cei doi agresori au fost trimişi în judecată, urmând ca magistraţii de la Tribunalul Timiş să stabilească primul termen al procesului.

CITEŞTE ŞI: Toamna aduce trei evenimente muzicale de excepție la Filarmonica Banatul Timișoara! Vezi aici despre ce este vorba

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.