Skip to main content

Forum de afaceri virtual, organizat de CCIAT! Oamenii de afaceri din Qatar, invitați să facă afaceri cu România!

CCIA Timiș și Camera de Comerț și Industrie a Statului Qatar, sub egida Ambasadei Statului Qatar în România, invită firmele timișene la un Forum de Afaceri virtual, sub genericul: ”România-Qatar: Investiții și oportunități de afaceri”!

Evenimentul are loc 25 septembrie și este destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale cât și identificării de oportunități de afaceri și proiecte de investiții pe cele două piețe și se adresează cu prioritate companiilor românești care activează în sectoare de activitate cu un important potențial de cooperare oferit de piața din Qatar, respectiv:

  • Agricultură – exportatori de produse agroalimentare care pot oferi continuitate în furnizare și condiții de refrigerare (carne de oaie/miel congelată, legume, fructe, cereale, zahăr, ulei, alimente de bază)
  • Energie din surse neconvenționale
  • IT & Inteligență Artificială
  • Sectorul industrial
  • Turism și HoReCa
  • Securitate cibernetică – schimburi de experiență, cursuri de specializare
  • Alte domenii

PROGRAM

11.00 – 11.15 – Mesaje de salut

  • Dna Florica CHIRIȚĂ, Președinte CCIA Timiș
  • E.S. Dl. Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România
  • Reprezentant Camera de Comerț Qatar

11.15 – 11.30 – Scurtă prezentare „10 motive pentru afaceri în Județul Timiș”

11.30 – 11.45 – Scurtă prezentare a principalelor oportunități de afaceri oferite de Statul Qatar  

11.45 – 12.15 – Companiile românești se prezintă

12.15 – 12.45 – Companiile din Qatar se prezintă

12.45 – 13.00 – Q&A, concluzii  

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, pe platforma Zoom a CCIAT. Link-ul de conectare va fi transmis după primirea confirmării de participare.

Înregistrarea se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT.

Termen limită de înscriere este 14 septembrie.

Participarea este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.