Skip to main content

Copil de doi ani, smuls din brațele mamei, de un necunoscut, în plină stradă! Trecătorii au sărit în ajutorul femeii

Sperietură zdravănă pentru o tânără mămică! Copilul i-a fost smuls din brațe, în miezul zilei, de un necunoscut.

Incidentul s-a petrecut în zona Pieței Arras din municipiul Deva.

Un bărbat necunoscut, posibil băut sau drogat, a smuls din brațele mamei un copil de 2 ani și jumătate. Bărbatul a fost imobilizat de trecători, până la sosirea poliției. Acesta le-a declarat oamenilor legii că a crezut că micuțul este copilul lui.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și a fost condus la o unitate medicală pentru un control psihiatric.

Din fericire, micuțul și mama sa au scăpat nevătămați.

Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras, din Deva, un tânăr (posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei. La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr și l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.