Skip to main content

Încep zborurile spre mare! Din Timişoara, ajungi pe litoralul românesc, în mai puţin de două ore

Compania aeriană AirConnect începe de astăzi operarea zborurilor estivale către litoralul românesc.

Zborurile între Aeroportul Internațional Timișoara și cel din Constanța sunt disponibile în fiecare joi și duminică, în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023.

CITEŞTE ŞI: De neratat! Cele mai bune sarmale, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara! Demostraţie de artă culinară şi olărit, în acest final de săptămână

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei aeriene, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store şi Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism.

„Azi, la mai bine de 3 luni de când am început operarea zborurilor regulate, am reușit să creștem flota la 2 avioane dedicate bazelor din România, astfel fiind în poziția în care să putem garanta un serviciu punctual și pe care pasagerii noștri să se poată baza cu încredere. Suntem fericiți să oferim timișorenilor o alternativă rapidă, confortabilă și sigură de a ajunge pe litoralul românesc. Știm cât este de dificil să parcurgi drumul cu mașina sau trenul din Timișoara către mare, iar zborurile AirConnect către Constanța vor duce pasagerii la destinație în mai puțin de 2 ore pentru a începe vacanța relaxați”, spune Tudor Constantinescu, directorul general AirConnect.

Zborull de la Timişoara pe litoralul românesc durează 01:45 ore, iar preţul unui bilet dus-întors porneşte de la 230 de euro.

„Ne bucurăm de decizia companiei AirConnect de a opera curse pe ruta Timișoara – Constanța, care asigură legătura regiunii Banat cu litoralul românesc. Sunt cinci ani de pauză, după perioada 2017-2018 când a mai existat o conexiune aeriană între aeroportul nostru și cel de la Marea Neagră. Sunt foarte optimist legat de succesul acestei rute, atât ca o destinație de vacanță pentru timișoreni, cărășeni, hunedoreni sau arădeni, cât și în sens invers, pentru constănțenii care pot fi atrași de oferta programului cultural pe care îl are Timișoara în acest an, când este Capitală Europeană a Culturii”, a declarat Daniel Stamatovici, directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Video: Atac sălbatic, filmat de camerele de supraveghere, aproape de Timişoara! Un bărbat a fost bătut cu parul, până la leşin

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.