Skip to main content

Video: Atac sălbatic, filmat de camerele de supraveghere, aproape de Timişoara! Un bărbat a fost bătut cu parul, până la leşin

Scene de o violenţă ieşită din comun, s-au petrecut în miez de noapte, când un bărbat de 32 de ani a rămas nemişcat la pământ, după ce a încasat mai multe lovituri.

S-a întâmplat în localitatea Cerneteaz din judeţul Timiş, iar întregul atac a fost suprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă.

CITEŞTE ŞI: În Timiş, PNL şi PMP se aliază pentru a-şi maximiza şansele, la alegerile de anul viitor

În imagini se vede cum o dubiţă în care era doat şoferul, opreşte într-o parcare, iar în spatele ei opresc alte două vehicole din care coboară mai mulţi indivizi.

După o discuţie aprinsă, unul dintre şoferii care a urmărit dubiţa îl loveşte puternic cu pumnul, pe conducătorul auto al primului vehicol.

Acesta se prăbuşeşte la pământ, dar reuşeşte să se ridice, se îndreaptă spre dubiţă şi se întoarce cu un par în mână, către agresori.

Însă, aceştia reuşesc să îl imobilizeze, îi iau parul din mână, după care îi aplică mai multe lovituri violente cu parul, cu pumnii şi cu picioarele.

Victima rămâne nemişcată în parcare, iar agresorii se urcă în maşini şi pleacă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.