Skip to main content

Incendiu, la Spitalul Judeţean Timişoara! De la ce a pornit focul?

S-a dat alarma, în urmă cu puţin timp, după au apel la 112, prin care a fost anunţat un incendiu care a izbucnit la Spitalul Judeţean Timişoara.

Din primele informaţii, este vorba despre un foc mocnit, cu degajări mari de fum, care ar fi izbucnit la un laborator de la etajul 1.

CITEŞTE ŞI: Urmărit naţional, capturat de jandarmi, la Timişoara! Gestul care l-a trădat pe bărbatul care încerca să scape de puşcărie

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă, 25 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu o autoscară de lucru la înălţime.

Din fericire, în zona respectivă nu erau pacienţi, aşa că nu s-a impus evacuarea.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat, însă pompierii verifică acum dacă nu există focare ascunde.

Se pare că focul a pornit de la un cablu defect al unui aparat de uscare a mâinilor.

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 3 ofițeri și 22 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanța SMURD și una SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum. Din fericire nu s-au înregistrat victime și nu au fost persoane evacuate„, transmite ISU Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.