Skip to main content

Urmărit naţional, capturat de jandarmi, la Timişoara! Gestul care l-a trădat pe bărbatul care încerca să scape de puşcărie

„De ce te ferești, de aia nu scapi!” Zicala a fost confirmată în această dimineaţă, de un bărbat în vârstă de 59 de ani, care încerca să scape de condamnarea primită.

Individul era căutat în toată ţara, după ce s-a sustrat de la ispăşirea pedepsei cu închisoarea, pentru o faptă comisă în 2021.

CITEŞTE ŞI: Proiect unic în România! Pacientele internate la Spitalul Victor Babeș beneficiază de investigații gratuite pentru depistarea cancerului de sân

Atunci, el a fost acuzat de furt calificat, după ce a furat din mai multe locuinţe, iar magistraţii l-au trimis după gratii, pentru doi ani.

Când şi-a aflat pedeapsa, bărbatul s-a făcut nevăzut, fiind dat în urmărire naţională.

În această dimineaţă, el a atras atenţia unui echipaj de jandarmi din Timişoara, după ce a făcut cale întoarsă la vederea forţelor de ordine.

În acel moment, jandarmii şi-au dat seama că individul are ceva de ascus, l-au legitimat şi au descoperit că pe numele lui este un mandat de arestare.

Bărbatul a fost dus la secţia de Poliţie, de unde urmează să fie predat la Penitenciar, pentru ispăşirea pedepsei.

“Jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Timișoara, aflați în serviciul de patrulare, în zona Calea Girocului, le-a atras atenția modul de reacție a bărbatului iar în urma identificării, au constatat că acesta figura ca fiind urmărit național. Persoana în cauză, cu domiciliul în județul Maramureș, are de executat o pedeapsă de 2 ani de închisoare, pentru furt din locuințe, faptă săvârșită în vara anului 2021, iar Judecătoria Timișoara a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru infracțiunea de furt calificat.  Bărbatul a fost condus de jandarmi la secția de poliție, unde au fost efectuate demersurilor necesare predării sale către organele competente”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.