Skip to main content

Incendiu devastator, la un magazin cu articole din cauciuc! Pompierii au luptat mai bine de o oră cu flăcările violente

S-a dat alarma, în jurul prânzului, când pompierii au fost chemaţi să lichideze un incendiu violent care a cuprins o clădire în care funcţionau mai multe spaţii comerciale.

La faţa loculului s-au deplasat mai mulţi pompieri cu cinci autospeciale de stingere, care s-au chinuit mai bine de o oră să stingă vâlvătaia.

Flăcările au izbucnit în Lugoj, la un magazin care comercializa încălţăminte din cauciuc şi ameninţau să se extindă cu repeziciune.

CITEŞTE ŞI: De luni se deschide traficul pe Calea Bogdăneștilor, pe tronsonul Cetății-Alexandrescu! În schimb se închide între Alexandrescu și Dunărea

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

„Incendiu s-a manifestat pe suprafață de aproximativ 20 mp din parterul și mansarda unui spațiu cu destinație comercială. În urma incendiului au ars articole de încălțăminte din cauciuc depozitate în acest spațiu și a fost degradat acoperișul (comun) a trei asemenea spații, pe aproximativ 90% din suprafață. Pompierii au evacuat în siguranță 2 butelii de la parterul spațiului și au limitat posibilitatea extinderii incendiului la locuințele învecinate”, transmite ISU Timiş.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul, însă pompierii continuă verificările pentru a afla care este cauza.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.