Skip to main content

Imagini scandaloase! Poliţist criminalist, filmat în timp ce bate o femeie de 73 de ani! Victima este fosta soacră a iubitei lui

Inicident scandalos, anchetat de poliţiştii arădeni care îşi verifică un coleg, acuzat că a urmărit-o şi a bătut-o pe fosta soacră a actualei sale iubite.

S-a întâmplat la mijlocul lunii martie, când victima a mers să îşi facă cumpărăturile în Piața Ioan Rusu Șirianu din Arad.

CITEŞTE ŞI: Administrator de lux! Plătit de Primărie să conducă două firme cu zero activitate şi zero angajaţi

Poliţistul,, îmbrăcat în civil, a aşteptat-o, aproximativ 10 minute, să iasă din piaţă, apoi s-a năpustit asupra ei.

A lovit-o cu pumnul în piept, atât de puternic, încât femeia de 73 de ani a căzut la pământ.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile pot fi văzute AICI.

Interesant este că, deşi femeia a depus plângere la Poliţie, împotriva agentului bătăuş nu a fost luată nicio măsură.

„În ziua de 4 mai a acestui an, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată în Piața Catedralei din municipiu. Din cercetări a reieșit că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un polițist al IPJ Arad. Conducerea IPJ Arad a dispus cercetarea prealabilă a polițistului în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun. Totodată, anterior sesizării instituției noastre, victima a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz. Instituția noastră se disociază de asemenea comportamente ale polițiștilor, fiecare abatere urmând a fi sancționată”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru Specialarad.ro.

Fiul femeii de 73 de ani a fost căsătorit cu actuala iubită a poliţistului agresor, iar cei doi au doi copii care au rămas în custodia tatălui.

Se pare că acesta este şi motivul pentru care poliţistul a agresat-o pe bătrână. El i-a reproşat acesteia că nu o lasă pe partenera lui să îşi viziteze copii.

CITEŞTE ŞI: A fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția complexului sportiv din zona Micea cel Bătrân! Investiția se ridică la aproape 8 milioane de lei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.