Skip to main content

Imagini cumplite, de la locul unui accident rutier! O mașină a fost făcută praf, iar patru persoane au ajuns de urgență la spital

S-a dat alarma, în toiul nopții trecute, după un accident teribil, în vestul țării.

O mașină se deplasa pe raza localității Dieci, din județul Arad, iar la un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit cu mașina direct în șanțul de pe marginea drumului.

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe au ajuns la fața locului, unde au găsit cinci persoane, conștiente și cooperante. Însă, după evaluarea medicală, patru dintre ele au fost transportate imediat la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale mai amănunțite.

Oamenii legii continuă cercetările într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.