Skip to main content

Video: A ajuns al doilea tramvai galben, la Timișoara! Vezi aici imagini cu noua garnitură

Cel de-al doilea tramvai galben, din lotul celor 17 garnituri noi, a ajuns la Timișoara.

Tramvaiele sunt produse tot de compania turcească Bozankaya, iar, pe lângă culoarea care este diferită fața de celelalte garnituri din oraș, acestea prezintă tehnologii și sisteme moderne.

Mai exact, acesta poate funcţiona autonom, pe baza bateriei, fără a fi conectat la reţeaua electrică, pe o distanţă de până la 70 de kilometri. De asemenea, are o lungime de aproximativ 30 de metri, o capacitate de transport de 251 de locuri, aer condiționat, încălzire, WI-FI, GPS, panouri de informare a pasagerilor și podea 100% coborâtă.

Noua garnitură va putea fi integrată pe traseu, imediat după ce va trece probele necesare.

Municipalitatea anunță că, până la sfârșitul acestui an toate cele 17 tramvaie galbene vor ajunge la Timișoara și vor fi puse pe linii, după testele de verificare.

Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 33 de milioane de euro, în jur de 1,9 milioane de euro per tramvai, urmând ca toate tramvaiele să fie livrate, la Timișoara, până la sfârșitul acestui an.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.