Skip to main content

Hai cu bicicleta, până în Serbia! Şi în acest weekend poţi pedala până în ţara vecină

Dacă nu ai program pentru acest weekend şi îţi place mişcarea în aer liber, în acest final de săptămână poţi da o fugă, cu bicicleta, până în Serbia.

Este un nou weekend în care frontiera dintre România și ţara vecină este deschisă pe pista de biciclete de pe malul Begăi.

Astfel, iubitorii mersului pe două roţi pot trece în ţara vecină, prin punctul de frontieră de la Otelec.

În România, traseul are o lungime de 37 de kilometri și pornește din Timișoara, urmând malul râului Bega până la graniță. De aici, pista continuă până la Zrenjanin.

Pista de biciclete va fi deschisă întregul weekend, între orele 08:00 și 20:00, iar cei care vor traversa granița au nevoie doar de un act de identitate.

Acesta nu este singura ocazie de a pedala până în țara vecină. CJT anunţă că punctul de trecere de la Otelec va fi deschis şi în alte weekenduri, după cum urmează: 24-25 august, 21-22 septembrie, 28-29 septembrie şi 26 -27 octombrie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.