Skip to main content

CCIAT, la ceas de bilanţ! Ce realizări bifează, pentru primul semestru al anului?

După primul semestru al lui 2022 şi totodată la 4 luni de când Florica Chiriţă a fost aleasă preşedintel al CCIAT, instituţia şi-a făcut bilanţul.

În această perioadă, au fost organizate nu mai puţin de 11 vizite şi întâlniri în afara ţării, iar unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Polonia a venit în România pentru discuţii cu conducerea CCIAT, privind oportunităţile de afaceri.

CITEŞTE ŞI: Fritz îşi bate joc de timişoreni! A anulat un eveniment public, ca să se răzbune pe un angajat

O altă întâllnire importantă a avut loc în Serbia, în urma căreia CCI Belgrad a anunţat că va pune la dispoziția firmelor timișene un stand gratuit la Ethnic Food Drink Fair care va avea loc la Belgrad în perioada 24-27 noiembrie.

Tot în primul semestru al anului, președinții CCIA Timiș și Camerei de Comerț Istanbul au semnat un Memorandum de înţelegere privind colaborarea economică bilaterală.

Astfel, Camera de Comerț Istanbul și firme turcești vor participa la Forumul de Afaceri Dunărean, care va avea loc la Timișoara, în 27 septembrie 2022, cu ocazia Adunării Generale anuale a Federației Camerelor de Comerț Dunărene, găzduită de CCIAT în data de 26 septembrie.

Vizita consulului Germaniei la Timișoara s-a încheiat cu anuţul acestuia că va sprijini organizarea forumului de afaceri sectorial în cadrul misiunii economice timișene de vizitare a expo MEDICA, 14-17 noiembrie.

La Budapesta, Consiliului Director al FCDD a aprobat solicitarea CCIAT de a organiza la Timișoara, în data de 26 septembrie Adunarea Generală anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

De asemenea, CCI Budapesta și firme maghiare vor participa la Forumul de Afaceri Dunărean, ce va avea loc la CRAFT, în 27 septembrie 2022, alături de companii din 14 ţări membre ale Federaţiei.

CITEŞTE ŞI: Show de poveste, la Iulius Gardens! Licenţiaţii de la UVT şi-au prezentat creaţiile de fashion

Tot la capitolul realiări, CCIAT anunţă participarea Camerei de Comerț și Industrie a Vienei și a unor firme austriece la Forumul de Afaceri Dunărean, care va avea loc la Timișoara, în 27 septembrie 2022, cu ocazia Adunării Generale anuale a Federației Camerelor de Comerț Dunărene, găzduită de CCIAT, pe 26 septembrie.

VEZI BILANŢUL INTEGRAL AICI

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.