Skip to main content

Fosta şefă DSP Timiş, votată preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din Timişoara

Organizația Femeilor Liberale – Timișoara și-a ales noua conducere pentru un mandat de 4 ani.

Componența noului for de conducere – BPL OFL Timișoara – este următoarea:

• Președinte: Mihaela Daniela Valcovici (medic);

• Prim-vicepreședinte: Carmen Popescu (economist);

• Prim-vicepreședinte: Bianca Mărănescu (cercetător științific);

• Vicepreședinți: Alina Brie (medic), Alina Baci (inginer), Dana Berinde (avocat), Olimpia Oprea (medic), Angela Răducan (profesoară), Daniela Adam (inginer), Aurelia Chirilă (pensionară), Cristina Rebreanu (asistentă), Anca Mocanu (inginer), Alexandra Avrămuț (educatoare);

• Membri: Aida Lupulescu (profesoară), Mirela Dan (antreprenor), Adina Leaha (restaurator), Ruxandra Christodorescu (conf.prof.dr.), Camelia Irimia (psiholog), Giorgiana Gog (asistent manager), Daniela Chida (asistent medical), Anca Ghiță (medic), Otilia Tomulescu (medic), Lavinia Jianu (jurist), Laura Gabor (economist);

• Trezorier: Adriana Dehelean (specialist resurse umane).

Mihaela Daniela Valcovici este medic cardiolog și de medicină internă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara și cercetător la New York, unde lucrează cu o echipă prodigioasă, la studii de impact mondial. În cursul anului 2020, în plină pandemie Covid19, a fost director al Direcției de Sănătate Publică Timiș.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Este membră a PNL Timiș de 12 ani, fiind, în trecut, membră a BPJ PNL Timiș, iar în prezent membră în Comisia de Sănătate, vicepreședinte OFL Timiș și membră în BPL PNL Timișoara.

Mihaela Valcovici o succedă pe această funcție pe Daniela Mariș, consilier local în Timișoara, care a condus organizația doamnelor liberale timp de 5 ani.

„Principalul obiectiv al proiectului meu politic este sprijinirea PNL pentru câștigarea alegerilor locale și naționale din 2024. Îmi propun o pregătire politică solidă a membrelor PNL Timișoara, astfel încât acestea să poată formula puncte de vedere pertinente asupra politicilor liberale. Împreună cu echipa aleasă, vom contribui la aplicarea cotei de gen, măsură promovată și susținută de PNL, care, n-am nicio îndoială, va crește participarea femeilor la procesul decizional politic. Participarea sporită a femeilor la politică reprezintă un imperativ al unei dezvoltări echitabile a societății. Atunci când o femeie intră în politică, se schimbă femeia. Dar când mai multe femei intră în politică, se schimbă politica. Aducerea unui număr mare de femei liberale în politică și la urne va fi un angajament comun al întregii echipe a OFL Timișoara”, a fost mesajul Mihaelei Valcovici, noua președintă a femeilor liberale din Timișoara.

În discursul său, Cosmin Tabără, viceprimar și președintele PNL Timișoara, le-a transmis doamnelor să fie unite și curajoase.

„Nu vă feriți de a vorbi și de a vă spune punctele de vedere. Mă voi baza pe dumneavoastră foarte mult și nu doar în campanii electorale. La BPL PNL Timișoara am aplicat instinctiv cota de gen. Avem nouă doamne din totalul de 27 de membri. Ne-a convins valoarea dumneavoastră, nu genul sau vârsta, ci ce reprezentați în societate. Rolul dumneavoastră este de a participa activ la viața politică. Vreau să ieșiți spre cetățeni, să fiți active, pentru că aveți cu ce. Aveți putere, inteligență și calitate”, le-a îndemnat Tabără.

CITEŞTE ŞI: FOTO Lucrările la Calea Buziaşului, gata în proporţie de 60%, anunţă autorităţile! Când se termină şantierul?

La ședința CCL OFL Timișoara au fost prezenți și Geanina Pistru, prim-vicepreședinte OFL România, parlamentarii Marilen Gabriel Pirtea, Ben Oni Ardelean și Cosmin Șandru, secretarul general al organizației Dănuț Groza, consilieri locali și județeni, Sorina Ciurlea, consilier județean și președinte OFL Timiș, Andrada Iova, președinte TNL Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.