Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

Este vorba despre o stradă din apropierea Pieței Petőfi Sandor, zona Freidorf, iar restricţia este valabilă pentru duminică, 9 octombrie, între orele 7-21.

CITEŞTE ŞI: FOTO Lucrările la Calea Buziaşului, gata în proporţie de 60%, anunţă autorităţile! Când se termină şantierul?

Traficul auto este restricţionat pentru organizarea evenimentului “Străzi pentru Comunitate“.

Programul evenimentului organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara este:

Stadionul Auto- ora 10:00- Cupa Freidorf la fotbal

Parcul Petőfi Sandor și str. Mircea Hoinic

Orele 10-14 – Activități sportive pentru copii – Asociația „Junior Adventure”, concurs de role și trotinete – Asociația „Junior Adventure”, demonstrație de scrimă pentru copii – Asociația Club Sportiv „Floreta”, spectacol de magie pentru copii

Ora 11 – Demonstrație de rugby

Ora 12:30 – Spectacol pentru copii Asociația „Teatru pentru Tine”, „Întoarcere în timp”, un spectacol despre personalități bănățene:Johnny Weissműller, Herta Muller, Traian Vuia, Francesco Illy

Ora 13:30 – Concurs de dans cu premii „Tarzan & the jungle”

Ora 14:30 – Curs de percuție cu Sorina Savi

Ora 15:00 – Concurs cu premii de șah și table. Fanfara din Recaș. Curs de vals vienez. Banater Rosmarein și ansamblul de dansuri germane din Deta

Ora 16:00 – Activități sportive pentru copii – Asociația „Campioni pentru Viitor”
Volei, ping-pong, baschet

Ora 17:00 – Ansamblul de percuție „Percutissimo”

Ora 17:40 – Battle street dance (concurs cu premii)

Ora 18:30 – Cycling, Zumba, Kangoo

CITEŞTE ŞI: FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.