Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

Este vorba despre o stradă din apropierea Pieței Petőfi Sandor, zona Freidorf, iar restricţia este valabilă pentru duminică, 9 octombrie, între orele 7-21.

CITEŞTE ŞI: FOTO Lucrările la Calea Buziaşului, gata în proporţie de 60%, anunţă autorităţile! Când se termină şantierul?

Traficul auto este restricţionat pentru organizarea evenimentului “Străzi pentru Comunitate“.

Programul evenimentului organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara este:

Stadionul Auto- ora 10:00- Cupa Freidorf la fotbal

Parcul Petőfi Sandor și str. Mircea Hoinic

Orele 10-14 – Activități sportive pentru copii – Asociația „Junior Adventure”, concurs de role și trotinete – Asociația „Junior Adventure”, demonstrație de scrimă pentru copii – Asociația Club Sportiv „Floreta”, spectacol de magie pentru copii

Ora 11 – Demonstrație de rugby

Ora 12:30 – Spectacol pentru copii Asociația „Teatru pentru Tine”, „Întoarcere în timp”, un spectacol despre personalități bănățene:Johnny Weissműller, Herta Muller, Traian Vuia, Francesco Illy

Ora 13:30 – Concurs de dans cu premii „Tarzan & the jungle”

Ora 14:30 – Curs de percuție cu Sorina Savi

Ora 15:00 – Concurs cu premii de șah și table. Fanfara din Recaș. Curs de vals vienez. Banater Rosmarein și ansamblul de dansuri germane din Deta

Ora 16:00 – Activități sportive pentru copii – Asociația „Campioni pentru Viitor”
Volei, ping-pong, baschet

Ora 17:00 – Ansamblul de percuție „Percutissimo”

Ora 17:40 – Battle street dance (concurs cu premii)

Ora 18:30 – Cycling, Zumba, Kangoo

CITEŞTE ŞI: FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.