Skip to main content

Final de anchetă, în cazul adolescentului care şi-a ucis un vecin! Totul a pornit de la o glumă proastă

Băiatul de 17 ani, acuzat de loviri cauzatoare de moarte, după ce a bătut cu bestialitate un om, a fost trimis în judecată.

Totul s-a întâmplat în localitatea Bazoş, judeţul Timiş, la începutul lunii decembrie 2022, când tânărul a început să arunce cu pietre în poarta unui vecin, ca să se distreze.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a ieşit din casă şi i-a cerut tânărului să se liniştească, moment în care acesta a tăbărât asupra lui.

CITEŞTE ŞI: Veste extraordinară! Singurul spital public din vestul ţării, unde medicii pot depista cancerul, înainte de a se instala în organism

L-a lovit în neştire cu pumnii până când victima a rămas nemişcată pe asfalt, apoi, cu ajutorul unui martor, a transportat-o în casă.

Bărbatul a fost găsit în agonie de mama lui, abia a doua zi, când a şi fost transportat la spital, unde a murit după trei săptămâni.

„În data de 03 decembrie 2022, în jurul orei 22:18, în localitatea Bazoș din județul Timiș, pe fondul provocării victimei, constând în aruncarea cu pietre în poarta de acces în locuinţa acesteia, când victima i-a reproşat comportamentul, inculpatul ar fi împins-o, aceasta căzând în şezut, iar când s-a ridicat, inculpatul i-ar fi aplicat acesteia lovituri puternice şi repetate, cu pumnii, la nivelul feţei, în urma cărora victima a căzut pe asfalt, lovindu-se la nivelul capului și având un moment de pierdere a cunoștinței. După ce a fost ajutată să se ridice de pe asfalt, victima ar fi fost condusă la locuința sa de către un martor și de către inculpat, iar în dimineața zilei de 04 decembrie 2022 a fost găsită de către mama sa, în comă, fiind preluată cu ambulanța și internată în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, până în data de 25 decembrie 2022, când a decedat”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Acum, odată finalizate cercetările, dosarul a fost trimis spre judecare, magistraţilor de la Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Spectacol grotesc, la Dumbrăviţa! USR Timiş îi acuză pe liberali că folosesc copii, pentru a-l denigra pe primarul comunei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.