Skip to main content

Spectacol grotesc, la Dumbrăviţa! USR Timiş îi acuză pe liberali că folosesc copii, pentru a-l denigra pe primarul comunei

Zeci de afişe cu textul “Bugarin, asumă-ţi! #vrem4benzi” au împânzit comuna Dumbrăviţa, în aceste zile.

Coincidenţă sau nu, acestea au apărut imediat după ce preşedintele PNL Dumbrăviţa, Cristian Rusu, a organizat o conferinţă de presă în care a acuzat administraţia USR că blochează, cu intenţie, lărgirea la patru benzi, a drumului spre autostradă.

CITEŞTE ŞI: Jeleu cu aroma de cătină, dulceaţă de liliac sau prăjituri cu făină de ghindă! Preparate culinare innovative, care au făcut deliciul juriului şi al publicului, la FIA STUDENTFEST

Acum. liderii USR Timiş ies la atac şi spun că liberalii caută un ţap ispăşitor, în contextul în care, adevăratul vinovat pentru blocarea proiectului este chiar şeful lor de partid, Alin Nica.

“PNL încearcă să se folosească de orice minciună pentru a-i discredita pe alții. Fiindcă e mai ușor să arunce vina, decât să facă ceea ce trebuie. Aceștia se grăbesc să-i acuze pe primarii Timișoarei, Dominic Fritz, și respectiv Dumbrăviței, Horia Bugarin, de nepredarea stâlpilor. Să gândim însă logic. Legislația în domeniul construcțiilor este destul de clară. Amplasamentul se predă unui constructor printr-un contract de execuție. Suntem pregătiți să predăm amplasamentul cu stâlpii Consiliului Județean, dacă domnul Nica ne indică un constructor cu care să semnăm procesul verbal de predare. Însă, după ani de bâlbe, drumul tot nu are constructor. Fără constructor, nu putem semna niciun proces verbal”, transmite USR Timiş.

În ceea ce priveşte afişele din Dumbrăviţa, USR-iştii îi arată cu degetul tot pe liberali, pe care îi acuză că folosesc copii pentru răfuieli politice.

Asta în condiţiile în care există cel puţin o fotografie în care se vede că un minor lipeşte un astfel de anunţ pe un stâlp de iluminat.

“Acum 2 zile am asistat la un teatru grotesc al manipulării, regizat de grupări care nu au ezitat să se folosească de câțiva copii nevinovați pentru a răspândi afișe mincinoase în Dumbrăvița. Acuzațiile privesc presupusa blocare a lărgirii drumului județean 691 din Dumbrăvița și au fost aruncate la o zi după conferința de presă a PNL, în care au abordat exact acest subiect. O coincidență prea mare pentru a fi ignorată. Am aflat cu stupoare că afișele au fost comandate oficial, dar s-au lipit fără respectarea legii. Au pus niște copii să încalce legea pentru ei! Acesta este respectul PNL față de tineri, față de legile țării? Încălcă legile în mod flagrant în această campanie, punându-și sub semnul întrebării integritatea. Cum să mai avem încredere în PNL?”, întreabă retoric cei din USR Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.