Skip to main content

Poartă o ie și ai acces gratuit la una din expozițiile Muzeului Național al Banatului!

Muzeul Național al Banatului îi răsplătește pe cei care celebrează Ziua Universală a Iei!

Astfel cei care vine mâine la Muzeul Banatului și poartă o ie, au acces gratuit la oricare din cele cinci expoziții.

În plus, cei care își fac o fotografie și o postează pe rețelele de socializare cu hashtagul #InIElaMuzeu vor participa și la un concurs lansat de reprezentanții Muzeului.

Așteptăm cu entuziasm și emoție 𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑼𝒏𝒊𝒗𝒆𝒓𝒔𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑰𝒆𝒊! Ești pregătit să te alături aventurii noastre culturale? Mâine, la Muzeul Național al Banatului, celebrăm cu mândrIE autenticitatea și frumusețea culturii noastre printr-o ofertă unică. Vino îmbrăcat în IE și vei avea acces gratuit în oricare din cele cinci expoziții ale noastre. Înregistrează momentul și lasă amintirea să trăiască prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram sau Facebook cu hashtagul #InIElaMuzeu. E ocazia perfectă să îți exprimi dragostea pentru patrimoniul nostru și… cine știe? Ai putea fi unul dintre cei trei norocoși câștigători ai premiilor speciale pe care le oferim. Hai să transformăm 24 iunie, recunoscută din 2013 drept Ziua Internaţională a Iei, într-o adevărată sărbătoare a poveștilor, a culorilor și a spiritului românesc în rândul comunității noastre. Cum alegem câștigătorii? Echitabil și nepărtinitor, prin programul random.org, înregistrat. Câștigătorii vor fi anunțați duminică, 25 iunie”, transmit reprezentanții Muzeului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.