Skip to main content

Tupeu maxim! Un bărbat a adus în ţară, o cantitate uriaşă de droguri, ascunsă într-un compresor

Procurorii DIICOT Timișoara au deschis un dosar penal pentru trafic internațional de droguri de risc, pe numele unui bărbat care aduce substanţe stupefiante din Spania, în România.

El se folosea de serviciile unei firme de curierat pentru a introduce drogurile în ţară, însă oamenii legii au a avut informaţii despre faptele ilicite şi au descins la firma respectivă.

Cu ajutorul unui echipaj canin, poliţiştii au descoperit o cutie în care era un compresor modificat, în care erau ascunse aproape 6 kilograme de droguri.

CITEŞTE ŞI: Final de anchetă, în cazul adolescentului care şi-a ucis un vecin! Totul a pornit de la o glumă proastă

Atât datele expeditorului cât şi ale destinatarului coletului erau fictivive, însă oamenii legii au reuşit să dea de urma celui la care trebuia să ajungă substanţele interzise.

„În urma controlului, a fost descoperit un compresor de aer care prezenta modificări la nivelul sudurilor și urme de vopsire proaspătă, iar greutatea nu corespundea cu cea menționată în cartea tehnică, motiv pentru care s-a procedat la tăierea acestuia, în interior fiind descoperite 8 pachete vidate, care conțineau aproximativ 6 kilograme de cannabis. În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că atât datele expeditorului, cât și ale destinatarului ar fi fost false, iar o persoană s-ar fi prezentat la punctul de lucru al societății comerciale, pentru a ridica coletul și compresorul de aer aduse din Spania, intenționând să folosească un act de identitate fals”, transmite IPJ Timiş.

Bărbatul a fost dus la audieri, la sediul DIICOT Timişoara, după care a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Veste extraordinară! Singurul spital public din vestul ţării, unde medicii pot depista cancerul, înainte de a se instala în organism

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.