Skip to main content

Femeie spulberată, pe trecerea de pietoni! A fost transportată de urgenţă, la spital

În această dimineaţă, echipele de intervenţie au fost solicitate la locul unui accident rutier grav, în urma căruia, o femeie a fost transportată la spital.

Aceasta traversa strada Avram Iancu din municipiul Hunedoara, iar la un moment dat a fost lovită în plin, de o maşină.

CITEŞTE ŞI: Încep lucrările de construcție a noii pasarele Gelu – Crizantemelor! Vechiul pod a fost demolat

Conform primelor informaţii, vina îi aparţine şoferului, un bărbat de 37 de ani, care nu a observat-o pe femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, iar conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de de 65 de ani, angajată în traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni spre o societate comercială.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a femeii în calitate de pieton, care a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”
, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.