Skip to main content

Video: Incendiu uriaş, la un motel şi un restaurant! Au intervenit pompieri din două judeţe

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când pompierii au fost chemaţi să stingă flăcările uriaşe care au cuprins un motel şi un restaurant din orașul Băile Herculane.

La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane și Detașamentului Caransebeș, cu două autospeciale de stingere, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Băile Herculane.

CITEŞTE ŞI: Răfuială în Primăria Săcălaz! După răscoala localnicilor, edilul a început epurările în instituţie!

Însă, pentru că incendiul se manifesta violent şi ăe o suprafaţă mare, forțele de intervenţie au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere din cadrul ISU Mehedinți.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat pe întreaga suprafață a celor două corpuri, în total de aproximativ 600 mp. În urma incendiului, au ars în totalitate acoperișul din tablă al restaurantului, echipamentele bucătăriei, grupurilor sanitare și terasa, mobilierul existent în interior și tâmplăria PVC aferentă acestora. În motelul de lângă restaurant, de tip P+2, au ars acoperișul din tablă, 5 camere și un apartament în totalitate, iar, parțial, a fost afectat un apartament cu 3 camere și living„, transmite ISU Caraş-Severin.

De asemenea, au fost afectate două autoturisme aflate în parcarea din fața restaurantului.

După o luptă cu flăcările de aproximativ 6 ore, s-a reușit limitarea propagării incendiului, pompierii reușind să salveze restul încaperilor din motel, cu bunurile aferente.

CITEŞTE ŞI: Eveniment inedit, în Parcul Rozelor din Timişoara! Oda Bucuriei, interpretată de 150 de persoane fără pregătire artistică!

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt uriaşe.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul devastator.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.