Există finanțare pentru noua maternitate de la Timișoara! A fost semnat contractul

Finanțarea noii maternități este asigurată! Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra și ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu au semnat astăzi contractul.

CITEȘTE ȘI: Există finanțare pentru noua maternitate de la Timișoara! A fost semnat contractul

Noua maternitate ce urmează să fie construită lângă Spitalul Județean este tot mai aproape de realitate! Săptămâna trecută a fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția noului obiectiv, iar acum a fost asigurată finanțarea.

Am semnat, astăzi, alături de premierul Viorica Dăncilă și ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, contractul de finanțare a noii maternități, pe care o construim în vecinătatea Spitalului Județean din Timișoara.Aproape 13 milioane de euro este valoarea proiectului, banii fiind asigurați prin finanțare europeană, bugetul de stat și contribuție proprie”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

maternite

Noua maternitate va avea compartimente de fertilizare in vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică și histeroscopică, obstetrică fiziologică și de spitalizare de zi. De asemenea, sunt prevăzute compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou născuți eutrofici, cât și facilități pentru însoțitori. Maternitatea va avea și o secție ATI, bloc operator, săli de nașteri și camere de gardă.

CITEȘTE ȘI: 30 de ani de la Revoluţia din 1989! Momentul este marcat peste ocean, în cadrul unui proiect în care Universitatea de Vest din Timişoara este partener

Durata efectivă de realizare a investiției este de 24 luni, de la data demarării lucrărilor.

Articole pe aceeași temă:

Încă un pas spre construirea unei noi maternități la Timișoara! A fost lansată licitația pentru proiectare și execuție

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru noua maternitate! Urmează licitația

Noua maternitate din Timişoara, tot mai aproape de a deveni realitate! Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre acest proiect?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.