Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noua maternitate din Timişoara, tot mai aproape de a deveni realitate! Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre acest proiect?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre cele mai aşteptate proiecte ale Timişoarei, noua maternitate, începe să prindă contur.

Primele imagini cu designul noii maternități, așa cum a fost gândit de proiectanți, au fost făcute publice, şi arată că vom avea o clădire excepțională, lângă Casa Austria acolo unde va fi ridicat imobilul de patru etaje care va găzdui Maternitatea Bega.

CITEŞTE ŞI: Cel mai frumos cadou! Opt copilaşi din judeţul Timiş au primit o casă numai pentru ei

Investiţia se ridică la 12 milioane de euro, iar proiectul este finanţat din fonduri europene, prin Programul de Cooperare Transfrontalieră România - Ungaria.

“La Consiliul Județean Timiș avem în lucru acum Studiul de Fezabilitate, care trebuie predat până în luna martie, după care urmează licitația pentru proiectare și execuție. Consider că acest proiect este unul de excepție pe care l-am dorit și pentru care am făcut mari eforturi să îl avem aprobat deoarece ne va ajuta să rezolvăm o problemă delicată a Județului Timiș. Nou născuții și mamele au tot dreptul să beneficieze de condiții europene și acest lucru l-am avut în vedere când am gândit strategia pe domeniul sănătății”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra.

maternitate

Noua maternitate va avea o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi şi 124 de paturi.

CITEŞTE ŞI: Doliu în lumea artistică! S-a stins din viaţă un important folclorist din Banat!

“Deloc de neglijat, ba chiar un obiectiv principal, este faptul că în cadrul noii maternități vor fi oferite în premieră în sistemul public din vestul tării servicii de fertilizare in vitro.  Așa cum v-am obișnuit până acum prin proiectele majore pe care le avem la Consiliul Județean ne gândim la viitor, ne gândim la generațiile viitoare”, a mai precizat Călin Dobra.

 

 

Ultima modificare Duminică, 30 Decembrie 2018 14:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login