Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Investiţie uriaşă, la Timişoara! Se pune în practică un nou concept imobiliar, care îmbină perfect spaţiile de locuit cu cele de lifestyle

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

City of Mara Avenue este numele celui mai nou proiect imobiliar din Timişoara, care va schimba complet la faţă zona industrială din zona Circumvalaţiunii.

Lansarea oficială a investiţiei, care se ridică la peste 55 de milioane de euro, va avea loc joi.

CITEŞTE ŞI: 30 de ani de la Revoluţia din 1989! Momentul este marcat peste ocean, în cadrul unui proiect în care Universitatea de Vest din Timişoara este partener

Dezvoltatorul imobiliar promite schimbarea la faţă a zonei, care va deveni un spațiu modern, cochet, inspirat din stilului de locuire vest-european.

“Situat pe Calea Circumvalațiunii nr.1, proiectul aduce la Timișoara un nou concept imobiliar, cel de ”city mall”, un concept integrat de living și lifestyle, în care noile blocuri de locuințe vor oferi la parter o gamă variată de servicii, destinate locatarilor, dar nu numai lor”, explică dezvoltatorul imobiliar.

Noul ansamblu imobiliar va cuprinde șase noi blocuri cu un regim de înălțime de P+11e, cu 507 de apartamente și 4.000 de metri pătrați de spații comerciale pentru supermarket-uri, săli de sport și fitness, cafenele, restaurante, spălătorie de haine, librărie, brand-uri de lifestyle.

mara 2

City of Mara Avenue, situat la nici 7 minute de mers pe jos de centrul Timișoarei, este ultima etapă a proiectului, care, până acum, înseamnă  261 de apartamente vândute dintr-un total de 281 apartamente construite.

“Cu toții ne dorim să trăim într-un loc în care ne trezim dimineața, coborâm la micul dejun cu croissant și cafea, avem un loc unde lăsăm hainele pentru spălat, ne întâlnim la prânz cu prietenii în grădinile complexului, citim o carte într-o librărie cochetă sau facem shopping, iar seara luăm cina într-un restaurant unde ospătarul cunoaște vinul nostru preferat. Sau să deținem un apartament într-un loc foarte dorit, pentru cei care investesc în active imobiliare centrale, cărora le crește valoarea în timp”, mai spun investitorii.

CITEŞTE ŞI: Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! A început o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Creşterea economică în sectorul imobiliar a dus la dezvoltările rezidențiale ample, în care se încearcă implementarea stilului de locuire Vest-european, mai precis acela de a-i oferi locuitorului un concept de locuire ce include un lifestyle modern. Pe scurt: un mod de viaţă construit în jurul locuinţei.

Dezvoltatorii cu o viziune pe termen lung investesc în concepte de living, de spații de locuit ce includ servicii și facilități care oferă confort și experiențe viitorilor locatari.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login