Skip to main content

VIDEO: El este ucigaşul celor doi pensionari din Timişoara! Bătrânii au fost omorâţi cu mai multe lovituri de cuţit

Poliţiştii din Timişoara sunt în alertă maximă, după dubla crimă care s-a petrecut aseară, când doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi de nepotul lor.

Bărbatul l-a şi surprins pe ucigaş în casă, însă nu reuşit nici să îl împiedice să fugă, nici să îi vadă bine faţa.

Însă, individul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă, iar oamenii legii fac apel la cetăţeni, pentru găsirea lui.

CITEŞTE ŞI: Spectacol de excepţie, la Centrul Reformat Noul Mileniu din Timişoara! Nu rata recitalul de vioară al artistului Călin Nanu

Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).

„Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală. Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură”, transmite IPJ Timiş.

Cei care au informaţii despre indentitatea suspectului sau chiar despre locul în care s-ar ascunde, sunt rugaţi să sune la 112 şi sunt sfătuiţi să nu intre în contact cu el, pentru că este un individ periculos.

CITEŞTE ŞI: Croazierele şi vacanţele Adventure, preferatele românilor, în acest an! Câţi bani trebuie să scoată din buzunare, pentru astfel de experienţe?

Individul a intrat în apartamentul celor doi pensionari, i-a bătut cu cruzime, apoi i-a înjunghiat de mai multe ori.

Din primele informaţii, el ar fi acţionat la pont, pentru că exact în ziua dublei crime, femeia care a fost ucisă şi care era administrator al blocului în care locuia, a încasat cheltuielile.

Avea peste 10.000 de lei în apartament, bani care au fost furaţi de ucigaşul cu sânge rece.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.