Skip to main content

Doliu în familia fostului internațional Iosif Rotariu! Soția sa a murit după o luptă grea cu o boală cumplită 

Tragedie in familia lui Iosif Rotariu! Dana Rotariu, soţia fostului internaţional, se confrunta de mai multă vreme cu probleme de sănătate, iar astăzi s-a stins din viață.

Dana a fost diagnosticată cu cancer, iar în vara anului trecut a fost internată într-un spital din Turcia, i-au fost extirpate două tumori la colon. Ulterior, celulele canceroase i s-au extins la plămâni. Din păcate însă, Dana Rotariu a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață, în această dimineață la ora 4.00.

„Din păcate viaţa este crudă. Soţia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de astăzi. Sincere condoleanţe familiei Rotariu. Drum lin către stele doamna Dana!”, a scris clubul Poli Timişoara.

Iosif şi Dana Rotariu aveau patru copii: Romina, Roberto, Kassandra şi Cristian.

Dana Rotariu a luptat, până să se îmbolnăvească, pentru copiii săi. Familia a trăit, în ultimii 15 ani, numai prin spitale. Kassandra, fetița salvată și adoptată de soții Rotariu, mutilată de bunică, a suferit nu mai puțin de 50 de operații. Mai mult, Kassandra nu este singurul lor copil adoptat. Cei doi mai adoptaseră un băiat, Cristian, cu care au stat de asemenea numai prin spitale, fiind bolnav de diabet de la vârsta de 3 ani și medicii i-au montat o pompă de insulină, ca să nu mai aibă nevoie să facă 6 injecții zilnic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.