Skip to main content

Ajută o mamă disperată! I-a dispărut fiica adolescentă! Dacă ai văzut-o sună la 112

O adoolescentă de 17 ani a dispărut fără urmă, iar familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Ramona Andreea Suciu a plecat de la domiciliu său din municipiul Hunedoara, in cursul zilei de ieri, ultima oară fiind văzută ieri după amiază, în jurul orei 16:30, pe bulevardul Traian din oraș.

Mama fetei a încercat să dea de ea, și pentru că nu s-a întors acasă, astăzi femeia a cerut ajutorul Poliției

La momentul plecării, fata era îmbrăcată cu o greacă de culoare neagră, bluză de culoare neagră, blue jeans și are următoarele semnalmente: păr șaten-închis, ochi căprui, aproximativ 159 m. înălțime și în jur de 90 kg. Nu a mai fost plecată voluntar de la domiciliu.

Polițiștii au demarat activități specifice în scopul depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională”, transmite IPJ Hunedoara

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.