Skip to main content

Codru Festival îndeamnă timișorenii să redea viața amfiteatrului din Parcul Copiilor! Tot weekendul următor, vor fi organizate diverse ateliere, expoziții și momente artistice

Codru Festival invită timișorenii, în weekendul 1-2 iunie, să contribuie la „împădurirea” prin culoare a amfiteatrului din Parcul Copiilor și să ajute la revitalizarea acestui spațiu urban.

Acest proiect artistic va schimba aspectul amfiteatrului din parc, participanții pictând zidurile triste ale construcției, folosind ștampile de mari dimensiuni și o paletă de culori, inspirate din nuanțele naturii, pentru a aduce o nouă viață acestui spațiu binecunoscut copiilor.

Pe lângă această activitate, vizitatorii vor avea parte și de ateliere de meșteșugărit, ateliere de grădinărit urban, expoziție cu obiecte de artizanat, dar și o serie de momente artistice, unde creativitatea este liberă să se manifeste în diverse forme. 

Sărbătorim Ziua Puilor de Codru prin activități ce promit să transforme amfiteatrul parcului într-un spectacol de culoare și vibrație. Împreună cu elevii, studenții și profesorii de la Facultatea de Arte și Design,  Universitatea de Vest și Liceul de Arte Plastice din Timișoara, alături de copii și participanți de toate vârstele, ne propunem să transformăm spațiile urbane în zone verzi dinamice și funcționale.” a declarat Elena Aronoaie-Adorian, director creativ Codru Festival.

Evenimentul este deschis tuturor celor care își doresc să sprijine un viitor mai verde și se desfășoară în intervalul orar 10.00-20.00, cu acces gratuit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.