Skip to main content

Explozie a cazurilor noi de COVID! Peste 12.300 au fost raportate astăzi. Este cel mai mare număr din ultimele 5 luni

12.353 de cazuri de COVID-19, raportate în ultimele 24 de ore! Este cel mai mare bilanț din ultimele peste cinci luni. La ATI sunt internate 215 persoane, iar șase dintre pacienți sunt copii

În spitale, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 3.445 cu 53 mai multe față de ziua anterioară.

Din totalul pacienților internați, 558 sunt minori, 552 fiind internați în secții, cu 10 mai puțin față de ziua anterioară și 6 la ATI, cu 3 mai mulți decât în ziua anterioară.

De menționat, că din total cazurilor pozitive, 2.502 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

În Timiș, de ieri până azi au fost raportate 649 de noi infectări, cel mai mare număr din ultimele luni. În spitalele din județ sunt internați 93 de pacienți, dintre care 11 la terapie intensivă.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 6.491 teste RT-PCR și 28.430 teste rapide antigenice.

În ultima săptămână au fost înregistrate 44.489 de cazuri noi de îmbolnăvire.

În ultimele 24 de ore au fost raportate și 32 decese ( 21 bărbați și 11 femei).

De la începutul pandemiei și până astăzi, au decedat 65.894 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.