Skip to main content

Doi bărbați din vestul țării, dispăruți fără urmă! Unul dintre ei a venit la Timișoara să-și facă analizele, iar celălalt a fugit de la Urgențe!

Polițiștii desfășoară căutări ample, la această oră, pentru depistarea a doi bărbați, care au dispărut fără urmă.

Ion Irod, de 57 de ani, a plecat singur, cu trenul, din Petroșani către Timișoara, pentru a-și face analizele medicale, în data de 06 iunie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Sora lui, îngrijorată, a anunțat Poliția, care a început imediat căutările, însă, până în acest moment, bărbatul nu a fost găsit.

Ion Irod are următoarele semnalmente: înălțime 1.70 m., constituție atletică, ten deschis la culoare, greutate 60 kg., păr brunet-grizonat, ochi căprui, nu prezintă cicatrici, tatuaje ori alte semne particulare vizibile.

Când a plecat de acasă, acesta a luat cu el un rucsac cu mai multe haine, existând posibilitatea de a fi internat în spital.

Totodată, oamenii legii caută și un bărbat de 47 de ani din comuna Vorța, județul Hunedoara. Silviu Mihai Sorca a fost transportat de polițiști la spital, după ce a fost prins băut la volan. A fugit însă din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Deva, însă nu s-a întors acasă.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70 m înălțime, circa 70 kg., constituție atletică, ochi căprui, păr negru, lung, poartă barbă și mustață, fără semne particulare.

Când a fost văzut ultima oară, Silviu Mihai Sorca purta o haină de piele de culoare neagră, o pereche blue-jeans și o șapcă de culoare roșie.

Ambii bărbați au fost dați în urmărire națională, iar oricine are detalii care pot duce la găsirea celor doi, este rugat să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată stație de poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.