Skip to main content

Doi afgani, cercetaţi pentru trafic de migranţi! Cum au fost prinşi?

Poliţiştii de frontieră au depistat, în apropiere de graniţa cu Serbia, un grup format din 30 de cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

Pentru că nu îşi justificau prezenţa în zonă, membrii grupului,  21 bărbaţi, 2 femei şi 7 copii, au fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timişoara pentru cercetări. În cadrul verificărilor, persoanele în cauză au declarat că sunt din  Irak, Siria și Afganistan.

De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că grupul de migranţi a fost sprijinit să treacă frontiera de către doi cetățeni afgani, care sunt acum cercetaţi pentru trafic de migranţi, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Cercetările sunt în derulare, la finalizarea acestora urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.