Skip to main content

Tupeu de hoți, de la vârste fragede! Ce lovitură au reușit să dea trei minori?

Trei tineri, s-au gândit încă de acum cum pot să se îmbogățească rapid și au reușit să dea o lovitură de zile mari.

CITEȘTE ȘI: Filmul expediţiei alpinistului Horia Colibăşanu până în vârful Everestului, prezentat la Universitatea de Vest

Astfel minorii cu vârste între 15 și 17 ani, au făcut autostopul pe drumul ce leagă Aradul de orașul Sântana..

La un moment dat un șofer în vârstă de 39 de ani a oprit și i-a luat pe cei trei adolescenți, fără să bănuiască ce poate să pățească.

Pe durata călătoriei, indivizii au  profitat de neatenția conducătorului auto și au furat din portofelul bărbatului 540 de euro și 2.200 de lei.

Omul și-a dat seama că a fost prădat de hoți abia după ce s-a întors la Arad, și a anunțat imediat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: Sute de şoferi amendaţi, în weekend! Ce nereguli au constatat poliţiştii?

,,Polițiștii orașului Sântana au reușit identificarea a trei minori bănuiți de comiterea unui furt dintr-un autoturism. În fapt, la data mai sus menționată, un bărbat de 39 de ani din Fântânele, i-a sesizat pe polițiști despre faptul că la aceeași dată, pe ruta Arad-Sântana, în timp ce transporta trei adolescenți cu autoturismul proprietate personală, i-au fost sustrase din portofel sumele de 540 de euro și 2.000 de lei. Victima a mai relatat că cei trei au fost preluați din municipiul Arad (zona Podgoria) și au coborât pe raza localității Sântana, luând la cunoștință despre lipsa banilor abia la întoarcerea acestuia în Arad”, transmite IPJ-Arad.

Acum cei trei hoți s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.