Skip to main content

Disperarea unui tată! Băiatul lui a plecat să îşi cumpere ţigări şi a dispărut fără urmă

Sunt momente cumplite pentru familia unui băiat de 18 ani, care a dispărut fără urmă, de trei zile, iar apropiaţii se tem de ce este ai rău.

Darius Andreas Săran, din Simeria, judeţul Hunedoara, a plecat de acasă, sâmbătă, iar de atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Tânărul a mers la magazin să îşi cumpere ţigări, iar rudele au intrat în panică în momentul în care a văzut acesta nu se mai întoarce.

CITEŞTE ŞI: Ordonanţa care prelungeşte termenul pentru investiţiile finanţate de la bugetul de stat, o gură de oxigen pentru modernizarea Sălii 2 din Timişoara

Au reuşit să îl contacteze telefonic, a doua zi, când Darius şi-a anunţat familia că a dormit la un prieten, dar va reveni acasă.

Cum asta nu s-a întâmplat, tatăl său a încercat din nou să îi dea de urmă, dar totul a fost în zadar.

Acum, bărbatul a anunţat Poliţia, care face apel şi la populaţie, pentru găsirea băiatului.

Darius prezintă următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,85 m, 75 de kg., ochi căprui, păr scurt, brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării voluntare, acesta era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare albastră, pantaloni scurți de culoare închisă și pantofi sport multicolori (camuflaj).

Cei care au informaţii care pot ajuta la găsirea lui Darius sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Teatru non-stop, la Timişoara! S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele care se vor juca fără întrerupere, timp de 25 de ore

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.