Skip to main content

Disperarea unui tată! Băiatul lui a plecat să îşi cumpere ţigări şi a dispărut fără urmă

Sunt momente cumplite pentru familia unui băiat de 18 ani, care a dispărut fără urmă, de trei zile, iar apropiaţii se tem de ce este ai rău.

Darius Andreas Săran, din Simeria, judeţul Hunedoara, a plecat de acasă, sâmbătă, iar de atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Tânărul a mers la magazin să îşi cumpere ţigări, iar rudele au intrat în panică în momentul în care a văzut acesta nu se mai întoarce.

CITEŞTE ŞI: Ordonanţa care prelungeşte termenul pentru investiţiile finanţate de la bugetul de stat, o gură de oxigen pentru modernizarea Sălii 2 din Timişoara

Au reuşit să îl contacteze telefonic, a doua zi, când Darius şi-a anunţat familia că a dormit la un prieten, dar va reveni acasă.

Cum asta nu s-a întâmplat, tatăl său a încercat din nou să îi dea de urmă, dar totul a fost în zadar.

Acum, bărbatul a anunţat Poliţia, care face apel şi la populaţie, pentru găsirea băiatului.

Darius prezintă următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,85 m, 75 de kg., ochi căprui, păr scurt, brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării voluntare, acesta era îmbrăcat cu un tricou cu mânecă scurtă, de culoare albastră, pantaloni scurți de culoare închisă și pantofi sport multicolori (camuflaj).

Cei care au informaţii care pot ajuta la găsirea lui Darius sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Teatru non-stop, la Timişoara! S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolele care se vor juca fără întrerupere, timp de 25 de ore

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.