Skip to main content

Detalii şocante în cazul accidentului în care o mamă şi fiul ei au fost loviţi de tramvai! Cei doi au fost traşi sub roţi, până în dreptul primei uşi

Femeia şi copilul care aseară au fost loviţi de un tramvai, după ce au traversat strada printr-un loc nepermis, sunt în continuare internaţi în spital.

Băieţelul, în vârstă de 7 ani, a fost operat de urgenţă, iar acum este la terapie intensivă, în stare gravă, cu mai multe leziuni interne.

Mama lui are fracturi pentru care a fost internată în Secţia de Ortopedie, dar este în afara oricărui pericol.

CITEŞTE ŞI: O să-ţi plouă în gură! Tanti Emilia din Coșteiu te aşteaptă la un atelier de făcut cozonaci, urmat de o degustare pe care nu trebuie să o ratezi

Între timp, poliţiştii au finalizat cercetările şi spun că de vină pentru accidentul care s-a petrecut în zona Nufărul din Oradea, a fost, aşa cum au spus şi martorii, chiar femeia rănită, care a traversat liniile de tramvai printr-un loc nepermis.

„Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Husasău de Tinca din județul Bihor, în timp ce conducea un tramvai din municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi acroșat o femeie de 30 de ani și un minor de 7 ani, fiul acesteia, ambii din comuna Sălard, județul Bihor, care s-ar fi angajat în traversarea carosabilului printr-un loc nepermis, din partea dreaptă a direcției de deplasare a tramvaiului”, anunţă IPJ Bihor.

Oamenii care au văzut nenorocirea, le-au povestit jurnaliştilor de la ebihoreanul, că vatmanul a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit.

A folosit semnalele sonore pentru a o atenţiona pe femeie, însă aceasta fie nu a auzit, fie a crezut că are timp să traverseze, împreună cu copilul de 7 ani.

Din păcate, nu au apucat să ajungă pe cealaltă parte a străzii fiind loviţi în plin de tramvai, în ciuda faptului că vatmanul a frânat.

Impactul a fost atât de violent, încât cele două victime au fost trase sub roţile tramvaiului, până sub prima uşă.

Femeia a fost scoasă de martori, însă pentru copil a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

„Fiind ploaie, femeia probabil nu a văzut tramvaiul și nici nu a auzit semnalele sonore trase continuu de vatman, care a și frânat brusc. Inerția a făcut ca tramvaiul să alunece şi după frânare. A lovit femeia şi copilul şi i-a tras sub tramvai până după prima uşă. Imediat vatmanul a coborât speriat şi urlând de groază, împreună cu un alt bărbat, care era în tramvai. Niște fete tinere au sunat la 112, s-au oprit vreo patru automobile și nişte bărbaţi tineri au venit cu cricuri de maşină, le-au pus sub tramvai şi au reuşit să scoată femeia. Copilul a rămas însă captiv şi a plâns sub tramvai, dar au reuşit să-l tragă puţin până au venit autorităţile. Cinste acestor oameni pentru curajul şi spiritul civic pe care l-au avut. Poporul nostru încă mai are oameni de valoare„, le-a povestit un martor, jurnali;tilor de la ebihoreanu.

Vatmanul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

CITEŞTE ŞI: Scandal la Consiliul Judeţean Timiş! PSD cere revocarea din funcţie a vicepreşedintelui Alexandru Proteasa şi ameninţă cu plângeri la Parchetul General

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.