Skip to main content

Vicepreşedintele CJT, Alexandru Proteasa, anunţă că a fost ameninţat de familia deputatului Alfred Simonis: „Tu şi Nica meritați să fiți bătuți pe stradă”

Acuzat de conflict de interese şi ameninţat de PSD că va fi schimbat din funcţie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alexandru Proteasa iese şi el la atac.

Spune că a devenit ţinta unor răzbunări, pentru că ar fi refuzat să facă trafic de influenţă în favoarea familiei liderului PSD Timiş, Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante în cazul accidentului în care o mamă şi fiul ei au fost loviţi de tramvai! Cei doi au fost traşi sub roţi, până în dreptul primei uşi

Mai mult, Proteasa anunţă că va face publice conversaţiile pe care le-a avut cu rudele lui Simonis, din care reies clar, atât interesele imobiliare pe care le au, cât şi faptul că l-au ameninţat pentru că nu ar fi răspuns la comenzile primite.

Avem în față un nou atac politic mizerabil, bazat într-adevăr pe interese personale, însă nu ale mele ci ale liderului PSD, Alfred Simonis. Manipularea informațiilor și folosirea grupului politic PSD reprezintă o răzbunare a familiei Simonis în fața căreia am refuzat să cedez la șantaj. Fratele lui Alfred Simonis m-a amenințat că îmi va fabrica acest scandal dacă nu pun presiune pe funcționarii publici din CJ Timiș ca să îi elibereze un aviz necesar construirii unui centru comercial. Legal, acel aviz nu putea fi eliberat, iar eu nu fac nici favoruri, nici nu cedez la presiuni, șantaj și amenințări. Aștept cu interes acel plen în care consilierii județeni PSD îmi vor cere revocarea lipsită de orice temei și argumente, ca să le expun și eu conversațiile cu familia domnului Simonis, mai ales ultima conversație care s-a încheiat cu concluzia că eu și președintele CJ Timiș《merităm să fim bătuți pe stradă》pentru că nu răspundem la comenzi”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș.

Procedura de licitație pentru desemnarea unui constructor la Centrul de legume fructe de la Tomnatic a fost derulată înainte de mandatul lui Alin Nica, contractul fiind semnat de Călin Dobra, președintele de atunci al Consiliului Județean Timiș.

Centrul se află în faza de finalizare a lucrărilor însă nu este recepționat de la constructor, iar reprezentanţii CJT subliniază că structura care va organiza recepția și care face plățile către constructor nu este în subordinea vicepreședintelui Proteasa, acesta din urmă având doar atribuții de coordonare a Direcției care va propune strategia de operationalizare.

„Încercările politice ale PSD de a semăna confuzie în rândul comunității nu sunt noi. Livrează informații trunchiate către jurnaliști, își asumă știri false și se folosesc de instituțiile statului pentru a performa execuții politice. Cazul lui Proteasa este copia cazului meu la Consiliul Național de Integritate. Și în cazul lui, dacă se va face o sesizare, procurorii îi vor atesta nevinovăția”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

CITEŞTE ŞI: O să-ţi plouă în gură! Tanti Emilia din Coșteiu te aşteaptă la un atelier de făcut cozonaci, urmat de o degustare pe care nu trebuie să o ratezi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.