Skip to main content

Vicepreşedintele CJT, Alexandru Proteasa, anunţă că a fost ameninţat de familia deputatului Alfred Simonis: „Tu şi Nica meritați să fiți bătuți pe stradă”

Acuzat de conflict de interese şi ameninţat de PSD că va fi schimbat din funcţie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alexandru Proteasa iese şi el la atac.

Spune că a devenit ţinta unor răzbunări, pentru că ar fi refuzat să facă trafic de influenţă în favoarea familiei liderului PSD Timiş, Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Detalii şocante în cazul accidentului în care o mamă şi fiul ei au fost loviţi de tramvai! Cei doi au fost traşi sub roţi, până în dreptul primei uşi

Mai mult, Proteasa anunţă că va face publice conversaţiile pe care le-a avut cu rudele lui Simonis, din care reies clar, atât interesele imobiliare pe care le au, cât şi faptul că l-au ameninţat pentru că nu ar fi răspuns la comenzile primite.

Avem în față un nou atac politic mizerabil, bazat într-adevăr pe interese personale, însă nu ale mele ci ale liderului PSD, Alfred Simonis. Manipularea informațiilor și folosirea grupului politic PSD reprezintă o răzbunare a familiei Simonis în fața căreia am refuzat să cedez la șantaj. Fratele lui Alfred Simonis m-a amenințat că îmi va fabrica acest scandal dacă nu pun presiune pe funcționarii publici din CJ Timiș ca să îi elibereze un aviz necesar construirii unui centru comercial. Legal, acel aviz nu putea fi eliberat, iar eu nu fac nici favoruri, nici nu cedez la presiuni, șantaj și amenințări. Aștept cu interes acel plen în care consilierii județeni PSD îmi vor cere revocarea lipsită de orice temei și argumente, ca să le expun și eu conversațiile cu familia domnului Simonis, mai ales ultima conversație care s-a încheiat cu concluzia că eu și președintele CJ Timiș《merităm să fim bătuți pe stradă》pentru că nu răspundem la comenzi”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș.

Procedura de licitație pentru desemnarea unui constructor la Centrul de legume fructe de la Tomnatic a fost derulată înainte de mandatul lui Alin Nica, contractul fiind semnat de Călin Dobra, președintele de atunci al Consiliului Județean Timiș.

Centrul se află în faza de finalizare a lucrărilor însă nu este recepționat de la constructor, iar reprezentanţii CJT subliniază că structura care va organiza recepția și care face plățile către constructor nu este în subordinea vicepreședintelui Proteasa, acesta din urmă având doar atribuții de coordonare a Direcției care va propune strategia de operationalizare.

„Încercările politice ale PSD de a semăna confuzie în rândul comunității nu sunt noi. Livrează informații trunchiate către jurnaliști, își asumă știri false și se folosesc de instituțiile statului pentru a performa execuții politice. Cazul lui Proteasa este copia cazului meu la Consiliul Național de Integritate. Și în cazul lui, dacă se va face o sesizare, procurorii îi vor atesta nevinovăția”, a spus Alin Nica, președintele CJ Timiș.

CITEŞTE ŞI: O să-ţi plouă în gură! Tanti Emilia din Coșteiu te aşteaptă la un atelier de făcut cozonaci, urmat de o degustare pe care nu trebuie să o ratezi

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.