Skip to main content

Scandal la Consiliul Judeţean Timiş! PSD cere revocarea din funcţie a vicepreşedintelui Alexandru Proteasa şi ameninţă cu plângeri la Parchetul General

Vicepreşedintele CJT, liberalul Alexandru Proteasa este în mijlocul unui scandal de proporţii, după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre legăturile pe care le-ar avea familia sa cu firma care a construit centrul de legume şi fructe de la Tomnatic.

Este o investiţie a Consiliului Judeţean Timiş, care a costat peste 16 milioane de lei şi care a fost supervizată de Proteasa.

CITEŞTE ŞI: Minciuna grosolană a lui Fritz şi demersul mârşav al USR, care colectează datele timişorenilor, sub pretextul unui război cu “interlopi, clanuri şi piloşi”

Aceeaşi firmă construieşte un centru comercial în Moşniţa Nouă, pentru o asociere de firme în care asociat ar fi tatăl lui Alexandru Proteasa, după cum dezvăluie jurnaliştii de la Antena 3.

Situaţia îi revolt pe social democraţii din Timiş care anunţă începerea procedurii de revocare din funcţie a lui Alexandru Proteasa.

“Reprezentanții PSD din Consiliul Județean Timiș vor demara procedura de revocare din funcție a vicepreședintelui Proteasa și vor semnala organele de anchetă pentru a verifica posibile fapte asimilate corupției. Alexandru Proteasa este coordonatorul comisiei care se ocupă de centrul de legume și fructe pe care Consiliul Județean Timiș îl construiește în comuna Tomnatic. Chiar dacă neagă acest lucru, este contrazis exact de președintele Alin Nica. Această importantă investiție, care a beneficiat de o suplimentare a fondurilor de 4 milioane de lei, nu este terminată și deja are semne de degradare. În tot acest timp, compania contractată pentru a duce la bun sfârșit acest proiect lucrează pentru o societate comercială din Moșnița Nouă ce aparține familiei lui Alexandru Proteasa și care construiește un centru comercial. Evident, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș neagă totul, însă dovezile par a fi foarte clare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Timiş.

Pe lângă revocarea din funcţie a lui Proteasa, social-democraţii anunţă şi o plângere penală pe care o vor face la Parchetul General, împotriva liberalului.

CITEŞTE ŞI: Timișoara Ideas Fest: O săptămână plină de inspiratie filosofică și literară la UVT! Nu rata o serie de evenimente de excepţie

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.