Skip to main content

O să-ţi plouă în gură! Tanti Emilia din Coșteiu te aşteaptă la un atelier de făcut cozonaci, urmat de o degustare pe care nu trebuie să o ratezi

Sezonul rece îşi intră tot mai mult în drepturi, iar Organizaţia de Management al Destinaţiei Timişoara lansează proiectul “Tradiţii de iarnă în oraş”.

Şi, pentru că iarnă parcă nu e iarnă, fără zăpadă, vin fiert şi cozonaci, primul eveniment din acest proiect încearcă să aducă în prim plan, măcar nul dintre cele trei elemente.

Astfel, marţi, 21 noiembrie, de la ora 15:00, toţi pofticioşii sunt aşteptaţi la Reciproc Cafe unde tanti Emilia Popa din Coșteiu va pregăti cei mai gustoşi cozonaci.

Iar la final, nimeni nu va fi dezamăgit, pentru că după ce cozonacii pufoşi vor fi scoşi din cuptor, va fi o degustare.

Pentru că altfel cum să simți gustul Sărbătorilor de iarnă dacă nu dintr-o îmbucătură generoasă de coznac cu nucă, mac sau puțină cacao.

„Ce definește viața de zi cu zi a oamenilor care locuiesc într-un oraș? Cum își petrec timpul liber? Cât de des își văd prietenii? În preajma Sărbătorilor de iarnă ne propunem să oferim locuitorilor orașului motive să acorde timp, în plus față de zilele obișnuite, acelor lucruri care fac viața mai frumoasă: întâlniri cu prietenii la un pahar de vin fiert, o după-amiază la spa, un ceai cald în fața unui șemineu sau experiența coacerii unui cozonac în familie”, spun organizatorii evenimentului care o aduc în faţa publicului pe Laura Laurențiu, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri culinari din România.

Proiectul demarat de Organizația de Management al Destinației (OMD) Timișoara se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 22 decembrie, şi se va axa pe experiențe locale și în legătură cu elemente ce țin de această perioadă a anului.

“În colaborare cu reprezentanți ai industriei ospitalității locale și ai instituțiilor de cultură vom promova constant locații, experiențe, meniuri, povești sau evenimente care conțin trimiteri către atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă, către un timp al întâlnirilor dintre oameni în cel mai accesibil loc posibil: orașul în care locuiesc”, mai spun iniţiatorii proiectului.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.