Skip to main content

Impact devastator! Mamă şi copil, loviţi în plin de un tramvai! Intervine un echipaj de descarcerare

Un accident înfiorător s-a petrecut în urmă cu puţin timp, când o femeie şi copilul ei au fost loviţi de un tramvai.

Deocamdată nu se ştie cum s-a petrecut accidentul, însă la faţa locului a fost trimis un echipaj de descarcerare, pentru scoaterea minorului în vârstă de 10 ani, de sub roţile mijlocului de transport în comun.

Nenorocirea s-a întâmplat în cartierul Nufărul din Oradea, iar din primele informaţii ambele victime sunt conştiente.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Urmează noi restricţii de circulaţie, pe mai multe străzi din Timişoara! Vezi aici unde sunt interzise maşinile, de mâine

În aceste momente, echipajul de descarcerare încearcă să scoată copilul de sub roţile tramvaiului, iar medicii ăi acordă primul ajutor mamei, care a suferit şi un atac de panică.

„Pompierii intervin pentru salvarea unui copil prins sub roțile unui tramvai, în Oradea, cartier Nufărul. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu autospeciale de primă intervenție, autospeciala de descarcerare grea, echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean cu medic de urgență. Copilul este conștient, se intervine pentru descarcerare acestuia”, transmite ISU Bihor.

UPDATE:

Conform vatmanului, accidentul s-ar fi petrecut din cauza femeii, care a traversat liniile de tramvai printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

„Femeia ținea copilul în brațe. Femeia respectivă a trecut prin loc nepermis, printre mașini. Am auzit cum claxonează . În momentul respectiv am tras frâna maxim și am văzut doar negru în fața ochilor, trezindu-mă cu ei în fața tramvaiului. Am pus frână cât am putut de repede”, le-a declarat vatmanul tramvaiului, jurnaliştilor de la ebihoreanul.

UPDATE 2:

Copilul a fost scos de sub tramvai şi a fost tranportat la spital, împreună cu mama lui.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.