Skip to main content

Detalii îngrozitoare despre Dana Roba! Îi lipseşte o parte din craniu şi are ambele mâini în ghips

La mai bine de două săptămâni de când a ajuns în stare gravă la spital, după ce soţul a lovit-o în neştire, cu un ciocan în cap, Dana Roba este în continuare internată.

După intervenţia chirugicală care a durat nouă ore şi câteva zile de comă, s-a trezit şi îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: Reacţia PSD Timiş, după ce Alin Nica a anunţat că va contesta în instanţă, o eventuală revocare din Consiliul Naţional de Integritate

Cu toate acestea, pericolul nu a trecut, iar tânăra are nevoie de noi operaţii, atât la nivelul capului, unde trebuie să i se facă o reconstrucţie a craniului, cât şi la nivelul mâinilor.

Lidia Roba a oferit detalii cutremurătoare despre starea surorii ei, într-un interviu pentru jurnaliştii de la Click.

„Dana a primit în cap, opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul. Dana mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are aşchii pe membranele de la creier. Acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație”, spune Lidia Roba.

Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a fost bătută cu bestilitate de soţul ei cu care are două fetiţe şi de care plănuia să divorţeze.

De altfel, acesta a fost motivul pentru care bărbatul şi-a ieşit din minţi şi a atacat-o cu ciocanul, în somn.

Femeia a încercat să se ferească de lovituri şi şi-a acoperit capul cu mâinile, astfel că are traumatisme la ambele braţe.

“Dana a ținut mereu mâinile la cap, așa că și ele au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu”, a mai spus Lidia Roba, pentru Click.

CITEŞTE ŞI: Fritz se laudă cu munca altora! Anunţă triumfalist că rezolvă problema locurilor de parcare, printr-o investiţie făcută de Politehnica

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.