Skip to main content

Fritz se laudă cu munca altora! Anunţă triumfalist că rezolvă problema locurilor de parcare, printr-o investiţie făcută de Politehnica

O parcare supraterană, pe o suprafaţă de 3.271 de metri pătraţi, va fi amenajată pe strada Podeanu din Timişoara.

Şi chiar dacă anunţul este făcut de Primărie, iar Dominic Fritz chiar se laudă cu proiectul, investiţia va fi făcută de Universitatea Politehnica.

CITEŞTE ŞI: Metoda “şmenul” l-a lăsat pe angajatul unei săli de jocuri de noroc, fără 2.100 de lei! Recomandările poliţiştilor, ca să evitaţi astfel de situaţii

E drept că terenul va fi pus la dispoziţie de  municipalitate, şi va fi dat în folosință gratuită Universității Politehnica Timișoara, care a şi venit cu propunerea de construire a unei parcări în zonă.

Este vorba despre două parcele adiacente Bazei Sportive nr. 2, care aparțin domeniului public al Primăriei Timișoara și sunt situate pe strada prof.dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4.

”Este un nou parteneriat între administrație și mediul universitar pentru dezvoltarea infrastructurii orașului. Rezolvăm astfel nevoia de locuri de parcare în zona Podeanu, mai ales în perspectiva viitoarei săli polivalente, care va găzdui competiții sportive”, a spus primarul Dominic Fritz.  

Proiectul de hotărâre privind acordarea dreptului de folosință gratuită Universității Politehnica asupra terenurilor situate pe str. Prof. dr. Aurel Păunescu-Podeanu nr. 4 va fi supus votului consilierilor locali în următoarea ședința.

Universitatea Politehnica va avea drept de folosință gratuită asupra acestor terenuri pe perioada existenței Bazei Sportive nr. 2.

CITEŞTE ŞI: Ceremonie spectaculoasă de absolvire, pentru studenţii de la Ştiinţele Vieţii Timişoara! Focuri de artificii, confetti şi multă emoţie! Mircea Geoană şi Mihai Morar, alături de ei

Instituția a solicitat cele două terenuri în vederea construirii unei parcări supraterane necesare pentru parcarea autovehiculelor și pentru o mai bună gestionare a traficului în zona sălii polivalente, îndeosebi perioadele în care se vor desfășura competiții sportive. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.