Skip to main content

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Conform Antena 3, specialiştii în medicină mentală au concluzionat că Mirel Dragomir avea discernământ, în momentul în care şi-a înjughiat iubita, de zeci de ori, cu două cuţite de bucătărie.

Asta înseamnă că tânărul de 23 de ani va răspunde pentru fapta sa, fără a beneficia de vreo diminuare a pedepsei.

CITEŞTE ŞI: Eroul zilei! Un poliţist din Timiş a scos, împreună cu câţiva localnici, o femeie care căzuse în fântână!

Pe data de 22 martie, Mirel Dragomir, student la Medicină şi Teologie, şi-a ucis iubita în apartamentul părinţilor lui, din zona Gării de Nord din Timişoara.

Cadavrul fetei a fost descoperit câteva ore mai târziu, de sora şi verişoara criminalului, care au sunat la 112.

Mirel Dragomir a fost de la început, suspectul principal şi a fost ridicat de poliţişti, din locuinţa familiei, din judeţul Caraş-Severin.

Acuzat de omor, tânărul de 23 de ani a fost arestat prevenitv, iar astăzi a fost dus în faţa magistraţilor, pentru prelungirea măsurii.

CITEŞTE ŞI: Veste bună pentru timişorenii care au nevoie de autorizaţie de construcţie! Primii trei solicitanţi care depun cerere on-line scapă de taxa de urgenţă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.