Skip to main content

Eroul zilei! Un poliţist din Timiş a scos, împreună cu câţiva localnici, o femeie care căzuse în fântână!

Tragedie evitată, pe ultima sută de metri, după ce un poliţist din judeţul Timiş a dat dovadă de curaj şi spirit civic.

Este vorba despre Kiss Zoltan, şeful de post din comuna Fibiş, care nu a stat pe gânduri în momentul în care a auzit că o femeie din localitate este la ananghie.

CITEŞTE ŞI: Veste bună pentru timişorenii care au nevoie de autorizaţie de construcţie! Primii trei solicitanţi care depun cerere on-line scapă de taxa de urgenţă

Aceasta căzuse în fântâna din curtea casei, iar rudele au sunat de urgenţă la 112.

Primul care a ajuns la locul incidentului a fost şeful de post, care şi-a dat seama imediat, că orice secundă este preţioasă pentru salvarea victimei.

Alături de câţiva vecini, l-a ajutat pe unul dintre ei să coboare în puţul plin cu apă şi să o scoată pe femeie de acolo.

„Șeful de post s-a deplasat de urgență la locul indicat, iar până la sosirea pompierilor și ambulanței femeia, în vârstă de 50 de ani, a fost scoasă de către polițist și de mai mulți localnici. Intervenția rapidă și conclucrarea tuturor persoanelor au generat un final fericit la acest eveniment, femeia fiind în afara oricărui pericol„, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.