Skip to main content

Video: Înger salvator, cu uniformă de poliţist! Cosmin a întors din morţi, un bărbat care suferise un stop cardiorespirator

Dumnezeu lucrează prin oameni, iar acest lucru a fost dovedit din plin, de un poliţist din judeţul Timiş, care i-a salvat viaţa unui bărbat aflat în stop cardiorespirator.

S-a întâmplat în localitatea Ficătari unde un bărbat de 53 de ani, care era, vizibil, într-o stare foarte proastă de sănătate, a căzut de pe banca pe care era așezat, aflată în fața unui magazin.

Mai mulţi trecători au încercat să îl ajute şi au sunat la 112, însă salvarea a venit din partea unui polițist care se îndrepta către Lugoj.

Cosmin Brânduşoni, şef de post în comuna Racoviţa, şi-a dat seama imediat că omul este în pericol de moarte, aşa că a început imediat manevrele de reuscitare.

Asta i-a salvat viaţa bărbatului de 53 de ani, care ulterior a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

Omul este acum, în afara oricărui pericol, şi, cu sigurnaţă simte că s-a născut pentru a doua oară.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.