Skip to main content

Crima de la Sibiu are ramificaţii în judeţul Timiş! Un bărbat din Dumbrăviţa a fost ridicat în această dimineaţă şi dus la audieri

Anchetatorii care se ocupă de dosarul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, au emis un mandat de aducere, pe numele unui bărbat din Dumbrăviţa.

În această dimineaţă, acesta a fost ridicat de poliţiştii timişeni şi predat colegilor din Sibiu, transferul efectuându-se la Coşeviţa, lângă Lugoj.

Bărbatul este bănuit că i-ar fi găzduit, pentru scurtă vreme, pe cei trei cetăţeni străini care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, în propria locuinţă.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timișoara domină clasamentul „Nature” pe domeniul Fizică

Unul dintre suspecţi a fost deja identificat cu ajutorul ADN-ului pe care anchetatorii l-au prelevat din casa lui Adrian Kreiner.

Acesta ar fi un apropiat al bărbatului din Dumbrăviţa care, în această dimineaţă a fost ridicat din Timişoara, de la o altă adresă decât cea de domiciliu.

El urmează să fie audiat de anchetatotii din Sibiu, iar surse judiciare spun că este o chestiune de timp până când vor fi identificaţi şi ceilalţi doi suspecţi.

Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă, în urmă cu o săptămână.

Trei indivizi, cu feţele acoperite au intrat peste el în locuinţă, l-au bătut cu bestialitate şi l-au sufocat cu o pernă.

Apoi, au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.

CITEŞTE ŞI: Ameninţare cu bombă! O fostă judecătoare s-ar fi trezit cu un dispozitiv suspect în maşină, după ce a primit mai multe ameninţări!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.

Călătorie gratuită la bordul Pelicanului, muzică și dans pentru timișoreni, și nu numai, în acest weekend! Se deschide graniţa cu Serbia, pentru ambarcaţiuni

În acest weekend, se redeschide punctul de frontieră temporar, pe Bega, între România și Serbia, iar cu acest prilej, proiectul ”Ecluze pe Bega / Timișoara – port cultural” aduce o serie de activități și evenimente, ce sărbătoresc istoria bogată a canalului și legătura unică pe care acesta o asigură între comunități.

Cea mai vocală angajată din Primăria Timişoara revine în funcţie! Mirela Toc este repusă în drepturi, la PLMSTF

Aflată în permanent conflict cu conducerea Primăriei Timişoara, sancţionată atât de Nicolae Robu, cât şi de Dominic Fritz, Mirela Toc va fi, de mâine, reintegrată în funcţie.

Viitorii studenți UVT își pot crea dosarele de înscriere, online, pe platforma de admitere, accesând site-ul admitereonline.uvt.ro

Aspiranții la studii universitare pot începe oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea candidaților cât mai facilă – admitereonline.uvt.ro.