Skip to main content

Crima de la Sibiu are ramificaţii în judeţul Timiş! Un bărbat din Dumbrăviţa a fost ridicat în această dimineaţă şi dus la audieri

Anchetatorii care se ocupă de dosarul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu, au emis un mandat de aducere, pe numele unui bărbat din Dumbrăviţa.

În această dimineaţă, acesta a fost ridicat de poliţiştii timişeni şi predat colegilor din Sibiu, transferul efectuându-se la Coşeviţa, lângă Lugoj.

Bărbatul este bănuit că i-ar fi găzduit, pentru scurtă vreme, pe cei trei cetăţeni străini care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, în propria locuinţă.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Vest din Timișoara domină clasamentul „Nature” pe domeniul Fizică

Unul dintre suspecţi a fost deja identificat cu ajutorul ADN-ului pe care anchetatorii l-au prelevat din casa lui Adrian Kreiner.

Acesta ar fi un apropiat al bărbatului din Dumbrăviţa care, în această dimineaţă a fost ridicat din Timişoara, de la o altă adresă decât cea de domiciliu.

El urmează să fie audiat de anchetatotii din Sibiu, iar surse judiciare spun că este o chestiune de timp până când vor fi identificaţi şi ceilalţi doi suspecţi.

Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă, în urmă cu o săptămână.

Trei indivizi, cu feţele acoperite au intrat peste el în locuinţă, l-au bătut cu bestialitate şi l-au sufocat cu o pernă.

Apoi, au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.

CITEŞTE ŞI: Ameninţare cu bombă! O fostă judecătoare s-ar fi trezit cu un dispozitiv suspect în maşină, după ce a primit mai multe ameninţări!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.