Skip to main content

Ameninţare cu bombă! O fostă judecătoare s-ar fi trezit cu un dispozitiv suspect în maşină, după ce a primit mai multe ameninţări!

Desfăşurare uriaşă de forţe, după ce în maşina unei foste judecătoare a fost descoperit un dispozitiv suspect.

S-a întâmplat în Arad, pe strada Mărăşeşti, unde a fost blocat complet traficul rutier, iar echipele de intervenţie aşteaptă sosirea pirotehnicienilor de la Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Start la cumpărături! Salonul Industriei Ușoare, a doua ediție de toamnă 2023, începe astăzi!

Perimetrul a fost asigurat, iar locatarii din clădirile din zonă sunt evacuaţi.

„Polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi amenințată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranță. Traficul a fost blocat pe toată strada. A fost solicitată echipa de pirotehniști”, anunţă IPJ Arad.

Conform jurnaliştilor de la Special Arad, femeia în maşina căreia a fost sesizat dispozitivul suspect este Liliana Ștef, fostă judecătoare la Tribunalul Arad, care s-a pensionat la începutul lunii noiembrie.

UPDATE:

În urma verificărilor, nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv sau de altă natură care să ducă la continuarea cercetărilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.